Adverteren

Smart Storage Magazine is het enige onafhankelijke en Nederlandstalige multimediale platform voor eenieder die professioneel betrokken is bij de (slimme) opslag van (duurzame) energie. Daarbij is er in het bijzonder aandacht voor de opslag van duurzaam opgewekte energie. Het is een uitgave van Dé Duurzame Uitgeverij die halfjaarlijks (als bijlage van Solar Magazine) wordt verspreid in Nederland en Vlaanderen in een oplage van 19.270 exemplaren. Bovendien is er een online nieuwsportal met dagelijks het laatste nieuws en een maandelijkse digitale nieuwsbrief.

Lezersprofiel
Smart Storage Magazine wordt verspreid onder ondernemers, beleidsmakers, politici, intermediairs, branchevertegenwoordigers, onderzoekers en onderwijsprofessionals. Maar ook bij bouwbedrijven, architecten, installatiebedrijven, agrariërs, (energie)adviesbureaus en machinebouwers. Het complete lezersprofiel kunt u in onze mediakaart nalezen.

Mediakaart
Met een advertentie in Smart Storage Magazine bereikt u zeer gericht 100.000+ beslissers - verdeeld over het tijdschrift, de e-mailnieuwsbrief en de website, die geïnteresseerd zijn in energieopslag. Klik hier om de mediakaart van Smart Storage Magazine te downloaden.

Partner of Ambassadeur worden
Als bedrijf, kennisinstituut, onderwijsinstelling of overheidsorgaan kunt u Partner of Ambassadeur worden van Smart Storage Magazine. De prijzen voor het Partner- en Ambassadeurspakket kunt u in onze mediakaart nalezen. Als Partner of Ambassadeur ontvangt u diverse extra's, zoals opname in het fysieke Smart Storage Industry Register dat iedere editie in ons tijdschrift opgenomen wordt en opname in het online Smart Storage Industry Register op deze website.

Persberichten
Als u een interessant innovatieproject start of afrondt, producten introduceert of ander belangrijk nieuws heeft op het gebied van energieopslag; mail dan uw persbericht naar de redactie.

Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Storage Magazine

December 2021

Handreiking elektriciteitopslagsystemen: ‘De energietransitie brengt nieuwe gevaren’ Landport Batteries: ‘Nederlandse markt voor commerciële en industriële batterijsystemen komt los’ Column Jeroen Neefs |...
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!